10 Free Spins op Royal Wheel

28 november 2013

GoldenPalace

Heb je onze nieuwste Dice Game ‘Royal Wheel’ al ontdekt? Het spel blijft trouw aan het concept van andere populaire strategische games zoals ‘Open the Pearl’ en ‘Golden Temple’ en is vernoemd naar de splinternieuwe bonusgame die je in het spel aantreft. Nu kun je dit fantastische nieuwe spel zelf uitproberen met 10 free spins.

Vorm een lijn van drie rode bonussymbolen (kruissymbolen) om aan het ‘Royal Wheel’ te draaien en een grote prijs te kunnen winnen. Als het wiel op ‘bonus’ terechtkomt, krijg je tot 6 kansen om honderd keer je inzet te winnen met een score van 100 of meer. Ook door lijnen te vormen met andere symbolen en zo punten te verdienen, win je geld. Uiteraard mag je alle winst die je verdient met deze free spins houden.