Carousel

6 juli 2014

Nog geen klant van Carousel? Wij hebben genoeg redenen voor u klaarstaan om vandaag nog lid te worden van deze online speelhal. De onderscheiding van anderen maakt Carousel de diversiteit aan veel verschillende en unieke spelen. Enkele voorbeelden daarvan zijn, Seven Dice en Wild Dices. Bij de lancering van een nieuw spel mag je er zeker van zijn dat Carousel dat niet onopgemerkt zal laten voorbijgaan. Er hangt altijd wel een bonus aan vast.

Het spelassortiment bestaat, zoals de meeste speelhallen uit: veel dice games en dice slots, naast deze dice games zijn er ook nog de klassiekers zoals gratis online roulette, blackjack en videopoker. Waag uw gokje op zwart of rood en verdubbel je inzet, gok je op één nummer dan maak je kans om tot maar liefst 36 keer je inzet te winnen.