Nieuw spel op Supergame

7 november 2014

Griezel nog even na op Supergame en speel het gloednieuwe dice game met een gloednieuw dubbel bonusspel. In Ghosts and Graves trotseer je de gevaren op een kerkhof bij nacht en zoek de verborgen schatten die je kan vinden in de graftombes. Plaats drie bonussymbolen op een rij en kies de juiste graftombes, de eerste combinatie die gemaakt wordt van drie dezelfde tombes zullen de punten bepalen die je extra krijgt.

Het tweede bonusspel zal u een verassings bonus opleveren, vul het bloedbuisje door spellen te spelen. Bij elk gespeeld spel zal het bloedbuisje extra gevuld worden. Niet te bang om te spelen? Supergame schenkt elke speler een bonus van 25% met een maximum van 250 euro gemaakt tussen 7 en 9 november 2014.

Naast dat enge gedoe is er ook nog het gloednieuwe spel Happy Dice. Deze fleurige dobbelstenen in de nieuwe dice slot zullen je verwennen met prachtige wincombinaties en vele prijzen.

Supergame

  • High Stake Dice Games
  • Jackpot games